Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

gevulde eieren

Aantal personen:

Ingrediënten

4-6 eieren crème fraîche
kerriepoeder
gehakte peterselie
zout
peper

Bereiden

kook de eieren hard in zo,n 8-10 minuten. Laat ze ‘"schrikken" onder de koude kraan, pel ze en laat ze afkoelen. Snijde eieren overdwars doormidden en wip het geel eruit. Prak het eigeel in een kom met crème fraîche tot een smeuïge massa en voeg een beetje kerriepoeder, gehakte peterselie, zout en peper toe. Schep de vulling in een spuitzak , en spuit een flinke toef van het dooiermengsel in iedere eierhelft.
Heb je geen spuitzak, doe het dan in een plasticzakje druk er zoveel mogelijk lucht uit en knip aan de onderkant een puntje af.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tijgerbol met roerei en gerookte zalm
Kaas-bieslookomeletjes
Roerei met groene kruiden en variaties
Tomaatcroutons met roomkaas
Fritata de scalogni (omelet met sjalotten)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes